Een efficiënte magazijninrichting is essentieel om de beschikbare ruimte in het magazijn optimaal te benutten en de productiviteit te verhogen. Stellingen spelen een cruciale rol bij het organiseren en opslaan van goederen in het magazijn. In dit artikel bieden we een overzicht van de verschillende soorten stellingen die beschikbaar zijn bij Begra Magazijninrichting, een toonaangevende leverancier op dit gebied. 

Maximaliseer de opslagcapaciteit

Palletstellingen zijn de meest gebruikte stellingen in magazijnen voor het opslaan van pallets. Ze maken efficiënt gebruik van de verticale ruimte en bieden een hoge opslagcapaciteit. Met verschillende types palletstellingen, zoals inrijstellingen en doorrijstellingen, kan de opslagdichtheid verder worden geoptimaliseerd. Begra Magazijninrichting biedt diverse palletstellingen van hoge kwaliteit, die kunnen worden afgestemd op de specifieke behoeften van jouw magazijn.

Flexibele opslag voor kleinere goederen 

Legbordstellingen zijn ideaal voor het opslaan van kleinere goederen zoals dozen, onderdelen en gereedschappen. Ze bieden een flexibele oplossing doordat de legborden in hoogte verstelbaar zijn. Met legbordstellingen kun je de beschikbare ruimte optimaal benutten door het creëren van meerdere niveaus. Begra Magazijninrichting biedt een breed scala aan legbordstellingen die aanpasbaar zijn aan jouw specifieke opslagbehoeften.

Opslag van lange en zware goederen

Draagarmstellingen zijn geschikt voor het opslaan van lange en zware goederen zoals buizen, planken en staven. Ze hebben horizontale armen die dienen als dragers voor de goederen. Met draagarmstellingen kun je de beschikbare ruimte efficiënt benutten, omdat de lengte van de armen kan worden afgestemd op de afmetingen van de goederen. Begra Magazijninrichting biedt diverse draagarmstellingen van hoge kwaliteit die stabiliteit en veiligheid garanderen.