Als je in een schildersbedrijf werkt, dan zul je vast al weten dat je overal veel spullen hebt staan. Nieuwe verfpotten, half lege verfpotten, kwasten, potjes, bakjes voor de kwasten en nog veel meer. Al deze spullen moeten ergens staan en daarom raden we ieder schildersbedrijf aan om een magazijnstelling aan te schaffen. Op een magazijnstelling kunnen al deze schilderspullen worden geplaatst. Zo kun je ook meer overzicht houden op wat je hebt en weet iedereen waar ze een bepaald product kunnen vinden. Omdat een magazijnstelling ook niet veel ruimte opneemt omdat het in de hoogte gaat, ben je ook niet veel ruimte op de vloer kwijt.

Magazijnstelling helemaal nieuw of gebruikt kopen

Magazijnstellingen kunnen zowel helemaal nieuw als gebruikt worden gekocht. Een magazijnstelling of palletstelling gebruikt is een stelling die wel al gebruikt wordt, maar die nog zo goed als nieuw is. Hier en daar wat krasjes, maar dat zal het zijn. Tweedehands stellingen worden namelijk alleen verkocht als ze ook nog goed kunnen worden. Een groot voordeel van gebruikte stellingen is dat je er vaak veel minder voor betaald. Heb je dus een lager budget voor stellingen, maar wil je toch graag je schilderspullen netjes opslaan, dan is een gebruikte stelling hier de oplossing voor.

Pluspunten van een magazijnstelling aanschaffen

Als je een magazijnstelling aanschaft voor de schilderspullen, dan maak je een goede keuze. Er zitten namelijk veel pluspunten aan het aanschaffen van een magazijnstelling:

  • Je hebt beter overzicht op je schilderspullen.
  • Er is nu een speciale plek voor de schilderspullen.
  • Zo weten schilders de producten ook beter te vinden.
  • Doordat de magazijnstelling in de hoogte gaat, ben je niet veel ruimte kwijt op de grond.
  • Je kunt kiezen tussen allerlei soorten magazijnstellingen en ze zijn verkrijgbaar in allerlei maten. Afhankelijk van je bedrijf kun je dus de best passende stellingen vinden.