Stukwerk in de woning is een goede toepassing om muren, plafonds en vloeren strak en egaal te krijgen. Stukadoor verwijderd oneffenheden. Het zorgt voor een strak uitziende woning. Voor een goed resultaat kun je stucwerk het beste door een vakman te laten doen. Stukadoor Amsterdam heeft jarenlange ervaring met stucwerk en doet dit op vakkundige wijze. Naast woningen kan stucwerk ook worden aangebracht in bedrijfspanden als kantoren. Stucwerk is op verschillende manieren toe te passen. Dit kan door middel van pleisterwerk, gips en beton cire. Bij een goede stucwerk laag kan zonder obstakels makkelijk behang of verf worden aangebracht. Stucwerk is een soort cement dat gaten, kieren, naden en scheuren eenvoudig dicht waardoor er niks meer is te zien van de schade in een wand.

Stukadoor toepassen in en om de woning

Naast het stucwerken van binnen wanden is het ook mogelijk stucwerk buitenhuis te laten toepassen. Dit kan onder andere voor de buitengevel zodat deze weer zo goed als nieuw toont of het egaal maken van veranda of overkapping. Het stucwerk wat buiten wordt toegepast is uiteraard geschikt voor koude en natte weersomstandigheden. Het materiaal is vocht en waterdicht en kan ook tegen harde wind en storm.

Beton cire voor het toilet en de badkamer

Beton cire voor het toilet en de badkamer is een goede optie. Beton cire is een moderne variant van beton en is een speciaal mengsel dat uit zand, cement, kiezels en kunsthars met kleurstoffen bestaat. De cire is in verschillende moderne looks verkrijgbaar. Het wordt veel gebruikt bij een modern interieur en geeft een echte industriële look. De robuuste mooie sfeervolle betonnen look straalt luxe uit. Als beton cire in het toilet wordt toegepast is dat overigens zeer hygiënisch omdat er geen sprake meer is van kieren en naden. Zo ontstaat er geen schimmel meer en tevens vergt het materiaal zeer eenvoudig onderhoudt door de schrob vaste waterdichte capaciteiten. Afnemen met dweil en doekje is dus voldoende.

Beton cire toepassen in de woonkamer

Ook voor in de woonkamer zorgt beton cire voor een verassend effect. het is uniek en maakt de woning een met het interieur. Doordat er nissen in de beton cire kunnen worden ingebouwd kunnen decoratieve interieurstukken zoals vazen, beeldjes en geurstukjes in de wanden worden geplaatst als een open kast die een eenheid vormt met de wand. Ook bepaalde meubelstukken en planten komen mooi tot hun recht met beton cire.

Stukadoor, pleisterwerk en latex spuiten

Naast beton cire kan stucstunter.nl ook zorgen voor een mooie afwerking met gipsplaten. Gipsplaten die al bestaand zijn kunnen tevens helemaal glad en egaal worden gemaakt met stucwerk waardoor ze klaar zijn voor een verflaag. Latex wordt op stucwerk gespoten door middel van een airless machine. Deze speciale spuittechniek is snel en effectief in tegenstelling tot een verfroller waar je uren mee bezig bent. Grote voordeel van het spuiten van latex is dar er geen sprake is van streepvorming wat wel het geval is bij een verfroller. Latex spuiten wordt snel en handig toegepast. Voor latex wordt er gebruik gemaakt van RAL kleurenpatronen. Vooral de ral 9010 en 9016 series zijn populair. De kleur 9016 is spierwit. Deze perfecte schone witte kleur geeft de woning een zeer ruimtelijke uitstraling. Ook zijn er uiteraard andere kleuren naar keuze mogelijk.

Pleisterwerk toepassen

Pleisterwerk zorgt tevens ook voor mooie egale strakke wanden. Met pleisterwerk worden wanden, muren en plafonds op eventuele scheuren gecontroleerd. Indien dat het geval is wordt er een gehele nieuwe laag pleisterwerk aangebracht waarop verf en behang goed hechten. Voordeel van pleisterwerk is dat het binnen 24 uur droog is. Ook is er een vernieuwd Amerikaans pleisterwerk concept waarnaar het materiaal wordt aangebracht.